Handwerkbeurs Zwolle 2014

 hwb4
 hwb22  hwb14  hwb15
 hwb19  hwb17  hwb18
 hwb20  hwb10  hwb21
 hwb8  hwb2  hwb7
 hwb13  hwb12  hwb11
 hwb3  hwb1  hwb6
 hwb5  hwb9  hwb16
 Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Wat een heerlijke dag vandaag op de Handwerkbeurs in Zwolle. Ik dacht dat ik maar een paar uurtjes zou gaan, maar het werd de hele dag, want wat is het fijn om er rond te slenteren en ik heb zo veel leuke mensen ontmoet. Veel enthousiaste handelaren zorgden voor kramen met van alles waar het hart van de gepassioneerde handwerker sneller van gaat kloppen. Op hun beurt zorgde veel vrolijke klanten die genoten van de mooie spullen, hun eigen nieuwe creatieve ideeën en de toevallige en geplande ontmoetingen met mede-creatievelingen voor een vrolijke, hartelijke sfeer.

En tja, ik ben toch alleen maar aan het breien voor mijn boek over twijnend breien dat – hopelijk – in het najaar gaat verschijnen, dus garens voor fun-projecten kopen heeft weinig zin op het moment. Maar die prachtige breizak van de familie Grevers (de randjes gehaakt door Connie, de lapjes genaaid door moeder Grevers en de tas verkocht door breivriendin Anke) kon ik echt niet laten liggen. Rood-wit-blauw, helemaal The Dutch Knitters!

Bij Khyber Gallery kocht ik de twee Afgaanse kettinkjes met lapis lazuli. Een superdeal, mijn dag is goed…

Dank je wel Janet, je hebt het wéér voor elkaar, als dit geen record aantal bezoekers oplevert, dan weet ik het niet meer hoor. Succes met de laatste twee dagen morgen en overmorgen!

What a wonderful day today at the Handwerkbeurs (Craft Fair) in Zwolle. I thought I would go a few hours, but it was there all day , because it’s so good to wander around and I met lots of nice people. Many enthusiastic traders had stalls with everything that made the hearts of the passionate craftsman beat faster. In turn, many happy customers who enjoyed the nice stuff, new creative ideas in their heads and random and scheduled meetings with fellow formed a  creatives, cheerful and cordial atmosphere.

And yeah , I ‘m still just knitting for my book on twined knitting that – hopefully – will appear in the autumn so buying yarn for fun projects makes little sense at the time. But that beautiful breizak the Grevers family ( the edges hooked by Connie , the patches sewn by mom Grevers and sold by knitting girlfriend Anke ) I really could not pass up . Red, white and blue , all colour s of The Dutch Knitters !

In Khyber Gallery I bought two chains with Afghan lapis lazuli. A super deal, which made my day…

Thank you Janet , you’ve done it again , if it does not record number of visitors , I do not remember hearing . Good luck with the last two days, tomorrow and Sunday !

     
 

Leave a Reply