Breidagen 2013 Groningen! Wat een succes!

gron3
 gron10  gron4  gron9
 gron8  gron2  gron7
 gron1  gron6  gron5
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Wat was het leuk, verleden week in Groningen. Hier werden de Haak- en Breidagen gehouden in de mooie Der Aa-kerk midden in het centrum van de prachtige oude stad. Wat een fantastisch sfeertje! Standjes, workshops en spinners bovenop de eeuwenoude grafstenen en dankzij de mooie religieuze achtergrondjes vormde iedere hoekje vormde een mooi plaatje. Hilly en ik gaven vier workshops in Zomers, een pand met romantische vergane glorie-uitstraling op een minuutje lopen van de kerk. En ‘s avonds… lekker eten in de gezellige restaurantjes met Tanja, Hilly, Ingeborn en Jantien, om vervolgens een toertje te breien met de andere docenten en daarna met een slokje op richting hotel te gaan. Dank je wel Janet Vermist van Second Events voor de organisatie van dit grandioos leuke evenement. Het was tóp! Volgend jaar weer?

It was so much fun, last week in Groningen. The Haak- en Breidagen were held in the beautiful Der Aa church in the center of the nice old city center. It was such good atmosphere! Stands of merchands, workshops and spinners were put on the century old grave stones and thanks to the lovely religious backgrounds every corner formed a nice image. Hilly and I gave four workshops in Zomers, a romantic old building very near the church. And in the evenings… nice food in cozy little restaurants with Tanja, Hilly, Ingeborn and Jantien, then knit some rows with the other workshop teachers and at last, after a glass of wine, to the hotel. Thank you Janet Vermist of Second Events for organising this great event. I loved it! Next year, same time, same place? 

2 Responses to “Breidagen 2013 Groningen! Wat een succes!”

  1. Daphne Says:

    Inderdaad Carla, zeer geslaagd! Leuke foto’s!

  2. Gris fleur Says:

    Oh! If only I had found your blog before !!!!! I live in Zuid-Holland and I’m desperate to find shops with natural , handspun and hand died yarn whether online or real “winkels”. Please !!! If you have a bit of time, would you be kind to give me few references for the Netherlands ? Many many thanks

Leave a Reply