Trouw

 Trouw

Kijk eens in het tijdschrift Tijd dat op zaterdag bij Trouw wordt meegeleverd. Daar zit ik dan, in de stoel van mijn vader met al mijn rommeltjes om me heen, te breien. Stapels breiboeken, tijdschriften, bollen wol en breisels erbij, helemaal gezellig, toch? Aan de journaliste vertelde ik hoe ik een groot deel van mijn geld besteed aan breigerelateerde zaken, want waar het hart van vol is, daar geef je je eurootjes zonder schroom aan uit…

Check out the magazine Tijd that every Saturday is added to newspaper Trouw. There I am, in the chair of my father with all my stuff around me, knitting. Piles of knitting books, magazines, balls of yarn and knitted items, looks cozy, doesn’t it? To the journalsit I told about how I spend my money on knitting related things, as I love spending my euros to what I love most, knitting…

One Response to “Trouw”

  1. Doesjka Says:

    Een leuk stuk, Carla. En zoals je daar zit!! Het zou mijn “knutselhoek” kunnen zijn. Heerlijk alles om je/me heen. Alleen mijn vaders stoel ontbreekt!

Leave a Reply