Taken for a Fool…

Taken for a Fool

Gerard, eigenaar van IKnit London, moet gedacht hebben dat rose, diepknalrose, iets voor mij is. Hij verfde voor mij een streng kantgaren en gaf dit verleden jaar mee aan Hilly die in Londen was en hem ontmoette om hem op de foto te zetten voor ons boek Warme Handen. Een traditioneel patroon uit Haapsalu Scarves van Edasi & Reimann komt leuk uit in deze kleur. Estland’s kant met een tic.

Gerard, owner of IKnit London, must have thought that pink, shocking pink, was my thing. He dyed a skein of lace yarn for me and gave it to Hilly who was in London last year and met him to take his photo for our book Warm Hands. A traditional pattern from Haapsalu Scarves van Edasi & Reimann written by Edasi & Reimann looks great in this colour. Estonian lace with a bite.

Taken for a Fool

Gerard geeft zijn handgeverfde garens heel bijzondere namen, waarbij het zich regelmatig laat inspireren door titels van liedjes van zijn favoriete zangers. Mijn rose IKnit or Dye garen heet Taken for a Fool. Ja hoor……

Gerard made up very special names for his handdyed yarns, finding inspiration in song titles from his favorite singers. My pink  IKnit or Dye yarn is namen Taken for a Fool. Yeah, right……

Leave a Reply