So green

So green

Zo groen als gras. Of sla, of een kikker, maar in ieder geval supergroen. Dat kan je het Madelinetosh kantgaren van Yarns Apart best zeggen. Maar ik houd van groen, dus hoe groener hoe beter, toch?

As green as grass. Or lettuce, or a frog, but anyhow, terribly green. That you can call the Madelinetoch lace yarn from Yarns Apart. But I love green, so the more green, the merrier, isn’t that right?

Met dit garen heb ik een moderne Haapsalu shawl opgezet. Het patroon Tower (Tronikiri) is elegant, maar eenvoudig te breien. En dat mag ook wel, want dit project gaat mee naar Estland over dik twee weken. De reis zit tjokvol geweldig leuke activiteiten en dat vraagt om een Estse nobrainer.

With this yarn I have cast on a modern Haapsalu shawl. The pattern Tower (Tronikiri) is elegant, but easy to knit. And that is a good thing, as this project is going with my to Estonia in about two weeks. The journey is stuffed with great activities and that asks for an Estonian nobrainer.

Tallinn, Haapsalu, Tartu, Kihnu island met een workshop van ons idool Kihnu Roosi, Pärnu, Aade Long, Karnaluks, KIP-day, een workshopje Brioche van ons en zelfs een dag naar het Finse Helsinki. We zullen ons zeker niet vervelen. En zullen waarschijnlijk niet echt opschieten met het breien.

Tallinn, Haapsalu, Tartu, Kihnu island with a workshop by our idol Kihnu Roosi, Pärnu, Aade Long, Karnaluks, KIP-day, a short workshop Brioche by us and even a day to Helsinki in Finland. We will not get bored. And probably have hardly  time to knit.

3 Responses to “So green”

 1. Monika Says:

  Thats really is green 😀 You will have time to knit when we travel 😀
  Updated programm is coming today

 2. Jan Says:

  Helsinki is ZOOOOO heerlijk!! 🙂

 3. MoniqueB Says:

  OH, het is weer juni! Heerlijk voor jullie, zo’n fantastische reis. En dan als bonus ook nog naar Finland. VOlgens mij wordt het een zeer zachte landing. Ook weer lege koffers mee en vol weer terug??

Leave a Reply