London 2010, here we come!

      Antje with bearskin hat

Daar gá ik…… twee dagen voordat de meeste van mijn breivrienden arriveren, vlieg ik naar Londen. De eerste twee dagen zal ik doorbrengen met shoppen, het bezoeken van wolwinkels en het Victoria & Albert Museum met een expositievan de kleding van princess Grace en lekker van de stad genieten. Vrijdag en zaterdag geven Hilly en ik workshops en samen met onze breivrienden zullen we weer een gezellig Dutch Knitting Cafe organiseren tijdens de IKnit Weekender. Met de onvermijdelijke stroopwafels natuurlijk. Kom vooral een wafeltje met ons meesnoepen!

Off I go…… two days before most of my knitting friends will arrive I will take an flight to London. First two days of shopping, visiting yarn shops, the Victoria & Albert Museam with a exposition of the clothes of princess Grace and enjoying the city. Friday and Saturday Hilly and I will give workshops and together with our friends we will organize the Dutch Knitting Cafe at the IKnit Weekender. With unevitable stroopwafels of course. Don’t forget to come over and munch one away!

4 Responses to “London 2010, here we come!”

 1. Nienke Says:

  Wat heerlijk dat ik dit blog op tijd lees, ik ben dit weekend toevallig ook in Londen (optreden van Muse) en ga zeker even langs op het IKnit weekender, bedankt voor de tip!

 2. Hilly Says:

  Ja, jij bent er al inmiddels. Heb je een leuke dag gehad en is het hotel leuk? Vanavond in de Winkel van Sinkel hadden we al voorpret voor Londen. We hebben er heel veel zin in! Morgen ook m’n spullen pakken en dan donderdagochtend vroeg richting Schiphol :-).

  Tot donderdag!

 3. Jan Says:

  Veel plezier and enjoy and have FUN!!!

 4. Berthi Says:

  Geniet van de komende dagen!

Leave a Reply